Kom blije bloemetjes plukken

Eindelijk droogt het lentezonnetje het kletsnatte voorjaar op. Kijk, ruik en geniet: het bloemenseizoen is aangebroken! Overal steken frisse plantjes hun groene kopje op, heel wat bloemen zijn vandaag zelfs al op hun mooist. Dat zie je in zelfplukweide De Mollenhoeve in Zoersel. Een fijne startup die ik mocht bijstaan bij haar communicatie. Fiets naar het bloemenveld, kijk even rond en pluk er de mooiste bloemen uit!

Van boekhouder tot bloemhouder

Het is altijd makkelijk in je comfortzone te blijven, ook al ligt daar vaak niet wat je echt wil. Moeilijker én mooier is je hart te volgen. Dat deed Ethel enkele jaren geleden. Ze gaf haar job op en realiseerde haar droom. Om de wereld een beetje mooier en gelukkiger te maken, startte ze een eigen plukboerderij. De boekhouder werd bloemhouder. Na enkele jaren stage, plannen, budgetteren en hard werken komt nu het kleurrijke resultaat uit de grond. Een oude paardenwei ontpopt zich tot prachtig bloemenveld. Welkom in De Mollenhoeve!

Elke week een prachtig boeket

Met wat natte vertraging is het bloemenseizoen eindelijk begonnen. Deze weken groeien en bloeien de mooiste kleuren in de sierlijkste vormen uit de met liefde bewerkte grond. In wisselend tempo, zodat je heel de zomer kan komen plukken. Hoe je dit het best doet, en welke kleuren mooi samengaan in een boeket? Dat legt Ethel je graag ter plaatse uit. En als je niet zelf kan komen plukken, stelt zij voor jou een mooi boeket samen. Zelfs om de week, of om de paar weken, zoals je wil. Met een bloemenabonnement heb je heel de zomer verse bloemen in huis!

Blije Bloemen Bon

Ik mocht Ethel helpen bij de communicatie. We maakten samen een website, creëerden een account op Facebook en Instagram, ontwierpen een flyer en een Blije Bloemen Bon. Als je weet dat bloemen mensen gelukkig maken, beeld je maar eens in hoe blij een bezoekje aan De Mollenhoeve je maakt!

Wil je iemand verrassen met een mooi boeketje, recht van het veld? Of kies je de bloemen voor jezelf? Fiets naar De Mollenhoeve in Zoersel en pluk er de mooiste bloemen. Voor een opgewekt gevoel vandaag, morgen en de hele zomer lang!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven