Hofleverancier van het Rubenshuis

Hofleverancier Rubenshuis

Ik hou van Rubens, van musea én van groen in de stad. Dus draag ik graag mijn bloempje bij aan Rubens’ nieuwe tuin! Je mag me voortaan aanspreken als Hofleverancier van het Rubenshuis.

Het Rubenshuis vernieuwt

Rubens krijgt een volledig nieuw stadspaleis. Komende jaren maakt het drukbezochte museum in hartje Antwerpen de historische kunstenaarswoning klaar voor de toekomst. In de nieuwe baroktuin komen planten uit Rubens’ tijd in kleuren van vandaag. Een gloednieuw belevingscentrum met een inhoudelijk doordachte bezoekersroute maken het museumbezoek nog indrukwekkender. Zo komen verleden en vernieuwing samen in het nieuwe Rubenshuis. Helemaal zoals Rubens het vandaag zelf zou hebben bedacht.

Sympathieke sponsoractie

Vorig jaar hielp ik het Rubenshuis met enkele teksten voor de website. Daarbij viel me meteen hun sympathieke sponsoractie op. Om het museum financieel te steunen bij de grote verbouwingswerken, kan iedereen meeplanten aan Rubens’ tuin. Voor een bescheiden of minder bescheiden bijdrage kan je bloembollen, vaste planten, struiken en bomen aankopen. In ruil krijg je de fleurige titel van ‘Hofleverancier’ en enkele privileges.

Word ook Hofleverancier

Zou ook jij Rubens graag het hof willen maken? De meester-kunstenaar is gul in het verstrekken van lieflijke eretitels. En je krijgt er heel wat bij, afhankelijk van je bloemenpakket. Lees er alles over op de website van het Rubenshuis. Doe de grote Rubens een plezier en word mee hofleverancier!

1 gedachte over “Hofleverancier van het Rubenshuis”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven