PARLEVINK

Parlevinken. Een veel te mooi woord om zomaar te verwelken op een vergeten bladzijde van een dichtgeklapt woordenboek. Een parlevinker was een schrandere schipper die met zijn schuit van de ene naar de andere plaats trok om ter plaatse kleinhandel te drijven. Kleine zaakjes aan kleine prijzen. Na elke gelukkige klant schoof hij zijn kapiteinspet weer over zijn oren, gaf een ruk aan het roer en trok vrolijk verder, tegen de stroom in.

CONTENT VOOR JOU

Parlevink is mijn eenmanszaak waarmee ik andere start-ups en kmo’s help groeien. Gewoon door langs te varen, aan te meren aan hun website, rond te struinen door de teksten. Daar enthousiast in te snoeien, dorre tekstblokken te vervangen door levendiger alternatieven. Sprekende zinnen, beeldende taal en vlotte blogs. Tot de site er weer fris, professioneel en aantrekkelijk uitziet en de bedrijfsleider gelukkig. Kleine opdrachten, kleine prijzen, grote glimlach. Ik glimlach dan terug en vaar vrolijk verder, nieuwe websites tegemoet.  

* * *

PARLE

Scherpe content, spreekt voor zich.
Teksten die je klanten aanspreken.
Fris en vlot als in gesproken taal.
Eenvoudig maar professioneel.
Relevante content voor SEO.
Verbindende communicatie.

VINKEN

✓  tekstrevisie en redactie
✓  aantrekkelijke webteksten 
✓  vertalingen naar het Nederlands

✓  frisse, pittige blogs
✓  beeldende storytelling
✓  ook offline content
✓  vaak met een kwinkslag

 

Waarom ik dit doe?
Omdat ik geloof in de kracht en wendbaarheid van kleine bedrijven en start-ups. Zij zijn de échte motor van de economie, de basis van alle innovatie en transformatie. Gedreven door optimisme, vertrouwen en ambitie, niet door beperking of routine. Zo'n jonge mentaliteit, daar hou ik van. Helaas zijn de wilde ideeën van creatieve ondernemers vaak scherper dan hun pen. Ik leen hen dan ook graag de mijne uit om die op papier even scherp te krijgen.

Cédric Raskin
CONTACT

Cédric Raskin / Parlevink
Zorgvlietstraat 33
2660 Hoboken
BE 0840.223.995

CEDRIC RASKIN

Woord en beeld uit 't Stad, de parking of de rest van de wereld. Omdat schoonheid nooit verveelt.

COPYRIGHT

De wereld is van jou, alle content op de site is van mij. Wil je er iets van gebruiken, geef me een seintje.

CONTACT

Nee, ik doe geen trouwreportages. Sorry. Toch contact opnemen? cedric.raskin(krulstaart)telenet.be

SOCIAL